Laptoptas kopen

Laptoptassen

Bent u op zoek naar een laptoptas waarmee u comfortabel, gemakkelijk en veilig uw laptop in kunt vervoeren, bij Sleevy heeft u volop keuze uit diverse modellen, maten en designs. Bij het kiezen van de juiste laptoptas is het altijd belangrijk dat u zich afvraagt wat u wenst te vervoeren, want niets is zo onhandig als een te kleine- of grote laptoptas.

Bij Sleevy vind u diverse modellen laptoptassen, deze zijn bedoelt voor diverse doeleinden en verschillen hierdoor in afmeting, compartimenten, sluiting en draagwijze. Onder laptoptassen vallen laptop rugzakken, schoudertassen, schooltassen en reistassen. Afhankelijk van uw laptopafmeting kunt u kiezen uit een 13,3″ laptoptas, 15,6″ laptoptas en 17,3″ laptoptas.

Op het gebied van designs heeft u volop keuze, namelijk meer dan 250+ designs! Van √©√©nkleurige designs tot de meest uitbundige- en kleurrijke designs in diverse thema’s als; dieren, steden, bloemen, cartoons en nog veel meer.

Aanrader…

Wij raden altijd om de afmetingen van uw laptop en andere spullen op te meten zodat u precies weet welke tas u nodig heeft. Heeft u vragen over een specifiek model tas, graag helpen wij u bij het vinden van de geschikte- en gewenste laptoptas.

Meer informatie over een schilderij kopen

Close Menu