Schilderij kopen bij Artello

Schilderij kopen 

Schilderijen zijn onmisbaar in een interieur bij het creeĆ«ren van een persoonlijke omgeving waarin u zich prettig en ‘thuis’ voelt. Bij Artello vind u hoogstaande schilderskunst van talentvolle kunstschilders tegen aantrekkelijke prijzen, waarbij u keuze heeft uit de meest uiteenlopende schilderijen. Elk schilderij is handgeschilderd en gesigneerd, hierdoor koopt u een uniek schilderij met beleving.

Bij Artello geven wij de garantie dat er geen verfmachine bij aan de pas komt, hierdoor zijn onze voorraden beperkt. Wij bieden een ruim assortiment van unieke schilderijen in diverse stijlen, thema’s en afmetingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een abstract schilderij of modern schilderij, bij Artello vindt u beide waarbij u ook nog eens keuze heeft om voor een luik schilderij te gaan. Door het hanteren van uiterst scherpe prijzen en periodieke aanbiedingen willen wij handgeschilderde schilderijen voor iedereen betaalbaar maken. Tevens wordt uw bestelling snel verwerkt, gratis naar u toegezonden en kunt u deze gratis retourneren. Wij hopen met het  Artello assortiment en onze expertise ieders wens op het gebied van handgeschilderde schilderijen te kunnen vervullen.

De algemene regel voor de benodigde schilderij afmeting

Een schilderij kan ervoor zorgen dat het meubilair zoals een bank of tafel groter of kleiner lijkt afhankelijk van de afmeting van het schilderij. De algemene regel hiervoor is dat de breedte van het schilderij minder dan 75% van de breedte van het meubiliar moet zijn. Wanneer u alleen kijkt naar de afmeting van het schilderij ten opzichte van een muur dan gaat het er vooral om welke uitstraling u voor ogen heeft. Een groot schilderij ten opzichte van de muur geeft een modernere uitstraling dan een kleiner schilderij, u dient zich altijd af te vragen hoe prominent het schilderij aanwezig moet zijn. Natuurlijk is ook de schildersstijl en het kleurcontrast van groot belang. 

 

Maatwerk schilderij niet duur? 

Bij Artello bieden wij maatwerk handschilderde schilderijen tegen aantrekkelijke prijzen. Hierdoor heeft u een uniek handgeschilderd schilderij precies zoals u wenst tegen een betaalbare prijs.

U heeft een afbeelding of foto die u graag wenst te laten schilderen op een linnen doek. Aangezien het hierbij om maatwerk gaat op het gebied van design en afmeting, kunt u de afbeelding of foto naar onze klantenservice sturen met daarbij uw wensen omtrent de afmetingen. Onze klantenservice zal vervolgens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor het beste resultaat en de laagste prijs.

Indien u twijfelt over de juiste afmeting, kleuren en design voor uw interieur, graag helpen wij u met onze expertise.

Meer lezen over laptophoezen en laptop sleeves

Close Menu